INSPIRATIE VOOR CREATIEVEN
Werk of studeer je in de mode-, kunst- of interieurbranche & wil je geïnspireerd worden? 

Ik inspireer met persoonlijke aandacht andere creatieven door lezingen, brainstorm- en coachingsessies & freelance docentschap. Ik doe daarnaast regelmatig brainstorm sessies om creatieve processen te prikkelen.

Het creatieve vak kan best eenzaam zijn. Heb jij behoefte aan een sparring partner, iemand die onbevooroordeeld meekijkt? Die scherp ziet wat jij, je werk of je onderneming nodig heeft?

We zijn omver geblazen hoe ze met haar talent. Dankzij haar brede zicht en gevoel voor creativiteit bracht ze ons meer dan alleen woorden. Haar inleving is haar kracht! Haar enthousiasme en rust maakt haar ook nog eens heel fijn persoon in aanwezigheid. 
 
Ik heb enorm genoten van de samenwerking met Willemijn, dankjewel!”Jill van Raan – Art director Mysteryland (ID&T)

 

“Ik wil je bedanken voor je fijne feedback. Het heeft me precies het zetje gegeven dat ik nodig had. Je bent een heel fijn persoon om mee te werken. Ik had graag meer van je geleerd!”

Elodie Philia – Art director

Ik streef naar vrijheid & eigenheid, in mijn leven & in mijn creativiteit.

Ik geniet ervan als mensen eigenzinnig durven zijn & tegelijk respectvol ruimte geven aan de talenten van anderen.

Ik lightbeam, prikkel en spiegel mensen, zodat zij op eigen onconventionele wijze hun verdiende podium kunnen pakken!

“Wat ben jij een geweldige fijn en inspirerend mens! Ik heb enorm genoten van jouw lessen en hoop je in de toekomst weer te zien!”

Sanne V. – Stylist

“Haar talent om te delen uit zich ook in inspireren & kennis delen. Met haar prachtige stem en zorgvuldig gekozen woorden weet ze gewone dingen op een bijzondere manier te benoemen. Wat kan ik daarvan genieten!”

Danielle Malestein – Fotograaf

SAMEN BRAINSTORMEN
“Met mijn
jarenlange ervaring als succesvol, creatief ondernemer zie ik scherp waar iets mist, het durf of aanvulling nodig heeftIk help & prikkel je graag.” 

PRIJZEN
Plan een enkele brainstormsessie (vanaf €95,-), kies voor een traject (vanaf €500,-) of boek mij voor een lezing, masterclass of als freelance docent (prijs op aanvraag).