SET DESIGN

Het realiseren van gedurfd, ultiem & dromerig set design. Sinds 2014 creëer ik set design voor beeld, events, fashionshows & exposities. Ik maak unieke werelden, in groot & klein, zoals een klein stilleven voor een fotoproject of grote scenografie voor fashionshows en events. Met minimale en maximale middelen het hoogst haalbare neerzetten is mijn grootste passie. In al mijn projecten, groot of klein, stop ik mijn hart en ziel.

WAT MIJ ONDERSCHEID

Ik heb in de afgelopen 7 jaar diverse fashionshows van unieke decors mogen voorzien. Ik geef gebruikt materiaal daarin graag een nieuw leven, omdat ik zo min mogelijk impact wil hebben op het milieu. Daarnaast heb ik een breed netwerk van talent: kunstenaars, mode ontwerpers en productdesigners. Ik vind het leuk om in mijn set design werk van anderen een podium te geven.

Zoek jij een verrassende set voor jouw beeld, fashion show of expositie?

“Schitterende resultaat neergezet bij ons in de showroom”
Thomas Bunnik – CEO Whoppah

WIL JIJ GEDURFD SET DESIGN?

Voor de shows van verschillende ontwerpers op Amsterdam Fashion Week & M-ODE en voor deze merken en artiesten mocht ik de afgelopen jaren een artistieke wereld maken: Kunstfestival Mantis, diverse Coiffure Award inzendingen, modelabel SACLÀB, designer Zyanya Keizer en Amber Ambrose Aurèle, muzikant Anne Bakker en zangeres Pearl Joan.

Ik ben altijd op zoek naar mooie design, objecten & kunst. Ben jij een maker en wil je een groter publiek bereiken?

 

“Ik heb Willemijn voor het eerst ontmoet toen ze kleding kwam lenen voor een televisie opname. We hadden meteen een fijne klik. We hebben samen haar droom verwezenlijkt: Ze heeft voor onze show op Amsterdam Fashion Week een geweldig mooi decor gebouwd en de styling gedaan van de shows bij o.a. M-ode.
 

Willemijn is iemand die stralend (van binnen en van buiten) voor de dag komt. Ze is een ontzettend sprankelende, creatieve geest met heel veel lef. Ze durft te dromen. Daarnaast is ze iemand waar je afspraken mee kunt maken, wat ze zegt doet ze en wat ze doet zegt ze: Je kunt echt van haar op aan. Ze is een kei in structureren en plannen. Ze is een inspirerende & empathische vrouw die heel oordeelloos en mindfull handelt. Ik ben blij dat ik ook nu nog met haar samen mag werken. Haar gevoel voor kleuren, sferen en texturen sluit naadloos aan bij de visie van mijn werk en samen helpen we elkaar naar een hoger niveau!”

Lynn Kate – Zero Waste Artist _ROSDORFF_ 

OVER WILLEMIJN

Sinds 2012 is Willemijn activistisch en eigenwijs stylist en set designer:

“In al mijn projecten, groot of klein, stop ik mijn ziel. In mijn perfectionisme heb ik vaak de neiging om grenzeloos te zijn, voor mij persoonlijk soms vermoeiend, maar in mijn werk een belangrijke eigenschap! Ik wilde vroeger graag schrijfster worden, verhalen vertellen, mijn fantasie inzetten om anderen te prikkelen. En dat is wat ik nu doe, alleen dan in het visuele: in de maak van fotoseries, in artistieke ruimtestyling, in verrassend set design.

Ik ga niet mee in de massa(productie) en ben altijd op zoek naar het gedurfde & artistieke. Dat kan zowel uitgesproken als heel subtiel, ik ben daar fijngevoelig in!”

Voel je altijd vrij om contact met me op te nemen!