STYLING

Ik maak beeld als artdirector & stylist – meestal in samenwerking met een foto- of videograaf. Met mijn artistieke styling, conceptdenken, mijn oog voor detail en gevoel voor compositie breng ik verfijning aan in beeldseries. Ik wil de wereld mooier maken met merken of organisaties die net als ik graag keuzes maken buiten de gebaande paden!

WAT & HOE

Met mijn artistieke styling creëer ik beeld dat in het oog springt. Ik vorm een hecht team met de fotograaf. Samen brengen wij het beeld naar een hoger niveau. Ik kijk anders dan een fotograaf en zie scherp of de details kloppen en laat het concept sprankelen.

Ik heb mooie publicaties op mijn naam staan zoals Harpers Bazaar Hongkong, L’officiel NL en een editorial in een boek uitgegeven door Mendo Books. Ik heb beeld gemaakt en styling verzorgd voor veel fashion- en productdesigners, merken en bedrijven zoals P.s. Poelman, Jaarbeurs Utrecht en Delektro.

Verder kennismaken met mijn handschrift? Laat het me weten & ik stuur je vrijblijvend mijn portfolio.

ARTISTIEKE STYLING

Bij elk project kies ik met aandacht de items die het best in het concept passen qua vorm, textuur & kleur. Hierbij maak ik gebruik van mijn uitgebreide netwerk van kunstenaars, product- of modedesigners & (duurzame) merken.

Ik hou van goed teamwork. Voor iedere klus weet ik het perfecte model te vinden, voor casting & het regelen van een goede visagist kun je ook bij mij aankloppen.

SAMENWERKEN

Ik geloof in vrijheid, loyaliteit, elkaar de wereld gunnen! In elk project stop ik mijn hart en ziel. Ik werk graag met je samen en sta open voor je ideeën & wensen. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuw talent. Laat het me weten als je eens wilt samenwerken!

“Always in perfect style, she creates the most magnificent worlds in photography, set design & styling”

Martijntje Cornelia – Candy Floss Queen

“Precies hoe ik het voor ogen had. Je hebt echt talent.
Samenwerken met Willemijn is enorm fijn en we zijn mega blij met het resultaat! ”

Mariska Bronkhorst – Marketing Van van Ee

“Willemijn is een vakvrouw. Bevlogen, gepassioneerd en met een enorme drive. Een harde werker die tot het uiterste gaat om resultaat te bereiken dat verwondert. Met een heel scherp oog voor detail brengt ze elk project naar een hoger niveau. Haar affiniteit en ervaring met mode en (interieur)design is een interessante combinatie met mijn corporate projecten. Willemijn is een prachtige vrouw met een heel eigen uitstraling. Krachtig en kwetsbaar tegelijk. Ze ademt haar vak. Samenwerken is een feestje. Vanuit gelijkwaardigheid en respect voor elkaars talenten gaan we voor het maximale voor onze klanten, maar ook voor onszelf. Wat kan ik daarvan genieten!”

Danielle Malestein – buonq

OVER WILLEMIJN

Sinds 2012 is Willemijn activistisch en eigenwijs stylist en art director met vooruitziende blik:

“In al mijn projecten, groot of klein, stop ik mijn ziel. In mijn perfectionisme heb ik vaak de neiging om grenzeloos te zijn, voor mij persoonlijk soms vermoeiend, maar in mijn werk een belangrijke eigenschap! Ik wilde vroeger graag schrijfster worden, verhalen vertellen, mijn fantasie inzetten om anderen te prikkelen. En dat is wat ik nu doe, alleen dan in het visuele: in de maak van fotoseries, in artistieke ruimtestyling, in verrassend set design.

Ik ga niet mee in de massa(productie) en ben altijd op zoek naar het gedurfde & artistieke. Dat kan heel uitgesproken of subtiel zijn, ik ben daar fijngevoelig in!”

Voel je altijd vrij om contact met me op te nemen!