RUIMTE STYLING

Niet voor iedereen. Mijn artistieke styling is voor mensen die graag op hun eigen manier uitspraak willen doen. Ik breng jou en jouw ruimte dat beetje extra waar je zelf nooit aan had gedacht. Ik blijf weg bij decoratie, clichés en massaproductie. Liever ga ik op zoek naar wat jouw ruimte uniek maakt en geef ik kunst & conceptueel design daarin de juiste plek

ARTISTIEKE RUIMTESTYLING

Ik zie wat teveel is & wat er mist. Ik heb oog voor kleur, kan snel en feilloos zien of een kleur op zijn plaats is in de ruimte of (net) niet past. Dit pas ik toe in een blijvend interieur (particulier en zakelijk) of een tijdelijk ruimte: een fashion show, event of museale presentatie.

Wil jij graag meer van je eigenheid laten zien en een verrassende sfeer? Weet je zelf niet helemaal de vinger op de zere plek te leggen, dan kom ik graag langs voor een brainstormsessie in het betreffende interieur. Deze brainstorms zijn bedoeld voor kleuradvies en advies op het gebied van de juiste stylingkeuzes. Ik kom graag eenheid & eigenheid versterken met mijn scherpe gevoel voor kleur en doe de dingen daarbij graag net even anders!

Zoek jij een verrassende inrichting voor jouw ruimte of tentoonstelling? Of wil je dat ik je via een creatieve brainstormsessie een eindje op weg help?

WHISPER ALOUD ATELIER

A CURATED STAY

Ouders & hun dochter, een dochter & haar ouders. In 2018 besluiten ze hun diverse dromen én krachten te bundelen om een doodgewone schuur tot deze unieke overnachtingsplek & studio om te toveren. 

ATELIER Whisper Aloud is een hoog segment studio,
overnachtingsplek & galerie in de Betuwe.

Het is een studio, overnachtingsplek & galerie in één:

Een overnachtingsplek waar je kunst kan kopen, een galerie waar geleefd wordt. Kunst bekijken in onze studio is toegankelijk.

We willen je inspireren door kunst in de context van een interieur te laten zien én ervaren.

 

WAT MIJ APART ZET 

Ik werk het liefst circulair, zo veel als ik kan, om zo min mogelijk impact te hebben op het milieu. Mijn favoriete winkel is dan ook de tweedehands bouwmarkt waar ik me graag laat leiden door verrassende materialen en combinaties die daaruit ontstaan.

Mijn andere favoriete bezigheid is het ontdekken van talentvolle designers. Hun prachtige items de plek te geven die het verdient, de klant daarmee een ruimte te geven die tijdloos is en eigen. Ik geloof in investeren in een paar mooie designs – liefst van eigen bodem.

Ben jij designer en zoek jij de perfecte ruimte voor jouw werk?

Naast diverse particulieren & ondernemers die ik heb mogen helpen met brainstormsessies en kleuradvies, heb ik een DeLaMar podium, exposities en verschillende fashionshows op Amsterdam Fashion Week en M-ODE van mijn handtekening mogen voorzien.

OVER WILLEMIJN

In al mijn projecten, groot of klein, stop ik mijn ziel. In mijn perfectionisme heb ik vaak de neiging om grenzeloos te zijn, voor mij persoonlijk soms vermoeiend, maar in mijn werk een belangrijke eigenschap! Ik wilde vroeger graag schrijfster worden, verhalen vertellen, mijn fantasie inzetten om anderen te prikkelen. En dat is wat ik nu doe, alleen dan in het visuele: in de maak van fotoseries, in artistieke ruimtestyling, in verrassend set design.

Ik ga niet mee in de massa(productie) en ben altijd op zoek naar het gedurfde & artistieke. Dat kan zowel uitgesproken als heel subtiel, ik ben daar fijngevoelig in!

Boek een brainstorm in het betreffende interieur (vanaf 350,-) of boek mij als artistiek ruimtestylist voor jouw unieke project  (prijs op maat).

Ik neem graag de tijd voor je, neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking of pitch.